Количка YOYO+ BABYZEN

YOYO+

УТРЕШНАТА КОЛИЧКА ДНЕС

Имаме удоволствието да Ви представим фантастичната бебешка количка YOYO+ от BABYZEN.

През Април 2017 година очакваме да сме сред първите държави в света, разполагащи на склад с новите цветни решения Peppermint Ginger , както и столчето BABYZEN Car seat – iZi Go Modular by BeSafe, борда за по-голямо дете YOYO+ Board и разбира се всички аксесоари.

 

GINGER YOYO+ 2017

GINGER YOYO+ 2017

YOYO+ има рекордните размери от 52 х 44 х 18 см (20 х 17 х 7 инча) в сгънато състояние! Това е на половината на една стандартна количка тип „чадър“.

Като магия е сгъването и разгъването на тази количка: само за части от секундата, с една ръка! Никоя друга количка не би могла да повтори параметрите и качествата на Babyzen YOYO+ .

PEPPERMINT YOYO+ 2017

PEPPERMINT YOYO+ 2017

 

Копия, предлагани в нискотарифни магазини и сайтове, са лесно разпознаваеми с липсата на фин дизайн, лоши материали и текстил. Не подкрепяйте фалшификатите! В България бяха спрени от митническите власти копия, внесени незаконно, без сертификат и с много опасни сглобки, които прищипват бебешките ръце… 

Благодарение на извитата си форма и височина от 106см, YOYO+ e удобна за управление, независимо колко сте високи.

Уникалното активно окачване предлага изключително меко возене. Пробвайте я и ще бъдете изумени! Заповядайте в нашият офис (за клиенти в София) или при наш дистрибутор (за клиенти в Пловдив и във Варна), за да се запознаете с параметрите на количката. Разполагате с избор - бяло или черно шаси, както и за цвят на текстила – черен, червен, розов, син, сив.

Моля Ви, никога не правете това! Видеото ще Ви развесели, да знаете! 10-те секунди са впечатляващо интересни. Не забравяйте да го споделите с приятели и познати, особено с онези, които са още в чуденка за модел количка.

Вижте упътването за употреба тук.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>