Новини

17 октомври 2016

Този октомври ще вземем участие в изложението Бебемания, организирано от Асоциация на търговците на стоки за детето в България (АТСДБ), което ще се състои в Интер Експо Център. Заедно с други производители и дистрибутори на световно известни брандове за детски дрехи и грижа за детето ще покажем нашите прекрасни продукти, ще има много изненади и подаръци!

Bebemania

Bebemania 2016

 

 

11 февруари 2016 г

Наскоро се завърнахме от участие в тазгодишната програма за обучение на i play., Inc., проведено в Холандия.

iplay swim diaper

iplay swim diaper

Нашите партньори ни представиха новостите за тази година, продуктите над които работят за следващата и цялата прекрасна колекция 2016.

От тази година, ще има не само сезонни продукти за плаж и плуване), но и целогодишни – защото търсенето показва високият интерес към тази група продукти за плаж и плуване.

Срещнахме се с колеги от Холандия, Швейцария, Франция, Румъния и Белгия. Всеки от нас сподели опита си свързан с маркетинга и продажбите, разказахме какво правим за по-доброто представяне на фантастичните продукти на американската компания на местния пазар и прекарахме 36 часа в интензивна работа върху разучаване на новите продукти и стратегията на партньорите ни от i play., Inc. (USA).

Очаквайте още новини!

iplay swim diaper

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>