Историята на BABYZEN

Първата еволюционна и ултракомпкатна количка BABYZEN YOYO се ражда през 2012 година. Тя е плод на две години усилена работа и пет патента. Всеки детайл в нея е внимателно обмислен. Тя позволява маневриране с една ръка, бързо сгъване и разгъване, носене на рамо, лесно съхраняване.

Амбицията на BABYZEN е да предвижда очакванията и нуждите на съвременния родител. Резултатът бе феноменален – над милион продажби в над 3000 места по света.

През 2020-та година на пазара излезе новият модел BABYZEN YOYO², допълнен с богата линия от аксесоари. Чрез тях родителите могат да персонализират количката и изживяването спрямо собствения си начин на живот.

Аксесоари за BABYZEN YOYO²

Може да сте сигурни, че при BABYZEN всичко е обмислено. YOYO² е идеалният спътник за всяко приключение с големия си избор от аксесоари. С тези интелигентни добавки можете да адаптирате количката си, докато детето ви расте. Разгледайте част от възможностите.

КОШ ЗА НОВОРОДЕНО
ЧАНТА
СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН ЧАДЪР
ЗИМЕН ЧУВАЛ
ПОСТАВКА ЗА КРАЧЕТА
дъждобран
ЗАЩИТНА МРЕЖА ПРОТИВ НАСЕКОМИ
БОРД

Имате нужда от двойна количка? Няма проблем!

YOYO connect е новият аксесоар за количките Babyzen YOYO². Само с едно щракване вече имате двойна количка за своите деца. Всеки родител може да избира между пет различни комбинации.