Бебешка количка, която няма нужда да сменяте

Всеки родител знае, че изборът на бебешка количка е сред важните решения, които се взимат, дори преди да е избрано името на новия член на семейството. За да ви улесним, решихме да ви разкажем как да спестите средства в бъдеще, осигурявайки максимален комфорт за своето бебе.

Количките се използват често в първите години и това би могла да бъде една от най-сериозните инвестиции. Последната тенденция е в използването на многофункционални решения, които не ви поставят ограничения. Това означава, че ще можете да ѝ се доверите от раждането до момента, в който детето вече няма да има нужда от нея. Причината се крие в различните столчета или легла, които могат да са закачени за рамката. При това те са комплектовани с подходящи презрамки, закопчалки, подлакътници и облегалки, така че детето да изпитва максимален комфорт. Самата възможност за отделяне на детайлите ви позволяват да не носите допълнително легло при кратки пътувания, а да използвате това от количката. Защо пък столчето да не може се трансформира в такова, позволяващо возене в кола? Ами ако се налага пътуване в самолет дали няма да е удобно да имате подръка решение, което се сгъва лесно и се побира в багажното отделение на самата кабина? Именно за това говорим. Можете да надграждате количката с още удобства, за които вероятно не сте предполагали.

Новата количка BABYZEN YOYO2 ви дава всички тези предимства. Тя е създадена да чете вашите мисли и да чува от какво имате нужда. Може да поеме тежест до 22 килограма, поради по-здравата си конструкция. Седалките ѝ са изработени от UPF 50+ водоустойчиви материали. Уютът по време на возене се гарантира от 4-те колела с индивидуална система за окачване на всяко едно от тях, чрез които се постига максимално гладко пътуване и разходка не само за детето, но и за родителя. Всеки би си помислил, че няма какво да се подобри, но от BABYZEN са добавили луксозна мека дръжка от изкуствена кожа.

Няма как да не изброим предимствата, които BABYZEN YOYO2 наследява от своя предшественик YOYO+. Компактността, леката конструкция и гъвкавостта ги превърнаха бързо в лидер на пазара на детски колички. Най-хубавото е, че аксесоарите за стария модел са съвместими с новия. Може да изберете между бяло и черно шаси, и 9 цвята за тапицерията. Всички тези подобрения правят живота на родителите лесен и предсказуем, защото благодарение на BABYZEN YOYO2 няма нужда да сменяте своята бебешка количка, когато детето ви порасне.