BÉABA : в името на грижата за детето

BÉABA : в името на грижата за детето, още от създаването си през 1989 г, френският бранд е неотлъчно до родителите, във всеки един момент от живота им с бебето, заедно с неповторимите си иновативни продукти, лесни за употреба и улесняващи живота им. Силата на компанията е концентрирана в креативните дизайнери, инженери и лабораторните изследвания. Така BÉABA и до днес успява да следва с успех целта си – да направи живота на родителите лесен.

Историята на BÉABA

BÉABA през годините

Когато компанията лансира своят Babycook®, отваря нова страница в историята на стоките и грижите за децата.

BÉABA

От тук натам ще започнем да Ви представяме рецепти, с които ще можете да ползвате с удоволствие Вашият Babycook® и да готвите с любов за вашето малко съкровищно дете!

Как ще прозвучи за Вас, нашите скъпи (по)читатели и клиенти, ако споделим сега, че има дизайнерска връзка между Babycook® и YOYO ,  BÉABA и  Babyzen™ ? Да видим сега кой ще намери отговорът бързо?

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>