Възглавница за кърмене Big Flopsy

„Дааа, бременна съм, и не мога да спяяя…“ Това е едно от често срещаните оплаквания сред бъдещите майки. За радост има адекватно решение на този проблем и то е само в едно изречение: възглавница за кърмене Big Flopsy™.

Благодарение на големите си размери (170 cm) Big Flopsy ™ осигурява подкрепа и помага да се отпуснете в предпочитаната от вас поза. Идеална е, когато искате да лежите на една страна. Можете да я поставите между коленете или да я сгънете и повдигнете краката си на високо. Така ще намалите тежестта, която усещате в тях. Нейната вътрешност е от леки, антиалергични микро перли без мирис. Най-важното е, че тази възглавница за кърмене ще продължи да ви бъде полезна и след като бебето се роди – по време на кърмене или хранене с бутилка.

Big Flopsy™ може да се превърне още в малко гнездо, на което да лежи вашето бебе, а по-късно, когато започне да сяда, тя може да подпомага гърба му за правилна поза. Калъфката и самата възглавница са подходящи за машинно пране. Покритието е ултра-меко и изработено от луксозна 100% Fleur de Cotton тъкан от Франция! Вижте още в краткото видео по-долу.