Историята на CHILDHOME

Историята на Childhome започва през 1985 година. Компанията е основана в Белгия от Стефан Аерц и неговата съпруга Натали. Отглеждайки своите близнаци те успяват да създадат серия от иновативни продукти, насочени към важните детайли в бебешкото и детско ежедневие. С годините доверието и асортиментът се разрастват. Сред продуктите ще откриете бебешки кошари, високи столове за хранене, постелки за игра, чанти за памперси, кърмачески маси, люлеещи столове, плюшени играчки, модерно бебешко спално бельо, велосипеди и много други, които се предлагат в над 60 страни по света. Родителите, избрали продуктите от марката Childhome ще бъдат улеснени чрез функционален и иновативен дизайн, безопасност и дълготрайност на продуктите, както и доказано работещи идеи.

Четирите основни ценности на компанията

С огромна грижа към вашето дете, продуктите на Childhome гарантират спазването на най-строгите европейски стандарти за качество и безопасност. Успехът на компанията не е в резултат единствено на иновациите и удобството, което създават. Страстта на екипа за постоянни подобрения е истинската движеща сила. Мотото на Стефан и Натали е, че: „Детската стая трябва да разказва историята на този, който живее в нея и да бъде мястото, което обединява това, което детето обича.“

Качеството на Childhome е потвърдено от престижни награди за продуктите Sixseater, Evolu 2, Evolu ONE.80° и колекцията от чанти за майките.

Искате ли да вечеряте със своето бебе или малко дете като равен с равен? Не забравяйте да му осигурите максимален комфорт с високите столове за хранене Evolu 2 и Evolu ONE.80°. Те спечелиха безброй международни награди, съчетавайки красив дизайн и лекота при използването. В допълнение към храненето ще намерите удобни модерни възглавници и лигавници.

Горда майка ли сте? Покажете го на света с чанта от Childhome!

Обикновено чантите за памперси и детски принадлежности са грозни, но не и тези! Mommy Bag е не само модерна, но и изключително практична. Освен нея има още няколко алтернативи, включително такива за бащи, първа детска раница за най-малките и семейни.