Бебешко легло Cocoonababy – защо да му се доверите

Днес избрахме да ви запознаем с 5-те причини да се доверите на бебешко легло Cocoonababy. Добрият сън е от особено значение при децата, а Cocoonababy се грижи именно за това. Ще се радваме да чуем и вашите отзиви за този качествен френски продукт от Red Castle.

  1. Cocoonababy дава усещане за уют и спокойствие в пространство, което напомня на бебето за утробата на майка му. Благодарение на обгръщащата форма на ергономичния пашкул, бебето лежи в полуфетална поза в положение, в което се чувства спокойно, това му помага да заспи лесно. Контактът на раменете и ръцете ограничава появата на Моро рефлекс (който събужда бебето внезапно през нощта и го разплаква).
  2. Комбинация от използване на реактивна пяна с различна плътност позволяват на бебето да движи главата си (за разлика от мемори пяните). Това е основното средство за профилактика срещу плагиоцефалията (синдром на плоска глава).
  3. Тялото, бедрата, главата и раменете на бебето са правилно разположени, докато се намира в своето бебешко легло Cocoonababy. Леко наклонената позиция помага за предотвратяване на стомашен рефлукс. Правилното позициониране на ханша подпомага правилното развитието на бебето. Когато е будно лекият наклон също насърчава взаимодействието между бебето и родителите му, тъй като то не гледа директно в тавана.
  4. Ергономичен дизайн, който се развива с растежа на бебето. Частта, която позволява на бебето да лежи в полуфетална позиция позволява настройване, чрез постепенно придвижване, докато бебето расте (прикрепен е чрез велкро към плата). Когато вече не е нужен, той лесно се отстранява. Така Cocoonababy® пашкулът винаги е идеално адаптиран към размера на бебето.
  5. Перфектното решение от хигиенична гледна точка. Вътрешността на Cocoonababy® е защитена от 2 покрития, позволяващи изпиране, единият от които е водоустойчив.