Гнезда Cocoonababy – за временно ползване

Предоставяме следната информация за налични Cocoonababy за временно ползване :

Предлагаме за нуждаещи се семейства ползването на четири „оборотни“ гнезда Cocoonababy, 2 предоставени от семейни приятели, 2 от сем. Митеви, родители на близнаци от София. 

Едно е предадено на 20/11/2014 на родители в София. Не е върнато за момента към дата 06 юли 2017 г. Молим любезно, след прекратяване на ползването да се върне гнездото, за да може да го ползва друго бебе.

 АКТУАЛНО към  06 ЮЛИ г.: в момента разполагаме с 2 свободни гнезда Cocoonababy.

Моля, пишете на sales@redpoint-bulgaria.com

телефон в офис +359 (0) 2 41 61 250

С благодарности на семействата на Любо & Стеф и на Вал & Ми, и на семейство Митеви, че ги предоставиха!

 

Анатомично гнездо Cocoonababy

Анатомично гнездо Cocoonababy

 

Молим желаещите, да се свържат своевременно с нас за предоставяне на гнездо Cocoonababy в случай, че имат нужда (обикновено е предписано от наблюдаващия лекар при недоносени бебета). 

4 thoughts on “Гнезда Cocoonababy – за временно ползване

 1. Здравейте Боряна, получихме гнездото и нямам думи да ви се отблагодаря за вашето внимание и човечност. Господ да Ви дава здраве и Богородица да бди над Вас. Добре, че има такива хора като Вас. Малката Мария се чувства прекрасно в него. Благодарности и на Любо и Стеф -сега разбирам, че те са предоставили гнездото. Когато доктора каже, че вече не е необходимо ще го освободим веднага за друго семейство. Поздрави Данка Христова.

  1. Радваме се искрено, че бебе Мария се чувства добре! Ще предадем на Любо и Стеф Вашите мили думи! Поздрави, Боряна

   1. Здравей, Боряна. По препоръка на д-р Чавдаров още две седмици Мария ще има нужда от гнездото. След това, ако каже, че вече няма нужда отнего веднага го връщам. За съжаление Мария се нуждае и от рехабилитация за финната моторика, но още след първите упражнения има напредък-хваща си играчките вече и с помощ се обръща. Може би, ако неонатолозите ни бяха казали за гнездото по-рано…. Благодарни сме за всичко, което правите- за съжаление държавата все още не прави достатъчно за нашите недоносени деца, а според статистиката процента им расте с всяка година. Само по 10 безплатни процедури на месец има право от здравната каса всяко недоносено бебче. А трябва поне 60 дни да се правят тези упражнения по 4 пъти на ден. След 10-те дни плащаме по 30лв. на час и се питам какво ли правят семействата които нямат тези възможности??? Хиляди благодарности от цялото семейство Христови.

    1. Здравейте Данка, много се радвам за напредъка на вашето малко геройче. За гнездото не се безпокойте в момента, имам едно налично и за момента няма чакащи, така че ползвайте го за доброто на бебка!
     Нямам думи за трудностите, презз които са принудени да преминат всички родители с недоносени бебета…обществото ни, а оттам и държавата са доста изостанали в грижите и най-вече превенцията. За нас остава да правим всичко по силите си, за да има гнезда за повече бебета, нямаме много подкрепа, но пък каквото можем, го правим от сърце.
     Бъдете здрави цялото семейство!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>