kyle-nieber-unsplash-crop

FILT1860 - висококачествени френски плетени продукти

Filt е основана през 1860 година в Нормандия. Компанията предлага качествени френски плетени продукти, част от които са насочени към грижата за детето. Около половината от продукцията се продава на международния пазар. При нас ще откриете плетен слинг Fil‘Up.

Filt1860 Fil'Up

Fil'Up - плетен слинг

Filt1860 Fil'Up

 

Простота и комфорт

Изработен от мека и дишаща материя, този новаторски плетен слинг е предназначен за постигане на максимален комфорт, както за бебето, така и за родителя. Тъй като не задържа топлина е подходящ е за всички сезони и места – басейн, у дома или по време на пазаруване. Това, че е по-широк в средата позволява на бебето да се чувства удобно. Иновативната техника, използвана при изплитането му, позволява запазването на формата му след пране и простиране.

 

Сигурност

Плетеният слинг Fil‘Up отговаря на всички изисквания и стандарти на ЕС. Дизайнът е такъв, че да предпази бебето от йойо ефект и да гарантира безопасността му. За целта се използват качествени материали от 100% памук, а боите са сертифицирани от Oeko-tex и са подбрани с грижа към детето. Плетеният слинг е подходящ за ползване от раждането, до достигане на тегло от 15 килограма.

 

Разнообразие

Можете да поставите плетения слинг Fil‘Up по няколко начина. В инструкциите ще откриете различните възможности. Продуктът се предлага в 2 размера – 4,20 и 4,60 метра.