Handies® вълшебните ръкавици за количка

Handies® вълшебните ръкавици за количка - продукт, създаден с вдъхновение, изключително качествен и едновременно с това безкрайно полезен. Оригиналът е създаден от г-жа Мерле, съпругата на основателя на RED CASTLE. Нали не се учудвате, че са създадени от жена?

Тези ръкавички са за безстрашните любители на зимните разходки. Вече доста фирми започнаха производството на подобни, но оригиналът си остава един!

Сред досегашните притежатели има една многодетна мама-скиорка от Сандански – тя е разширила обхвата на употреба на ръкавиците – ползва ги И за ски-щеките – така се справялесно в моментите, когато децата имат нужда от светкавична помощ на ски пистата.

Ръкавиците са така конструирани, че да могат да се поставят на всички видове дръжки (двойни и единични), те са топли и удобни, вече няма нужда да сваляте и поставяте обратно стандартните си ръкавиците – просто си изваждате ръката и хоп – работата свършена!

 

 

 

 

 

 

 

Винаги, когато навън е сковал студ и мраз, с ръкавиците HANDIES, закачени за количката винаги сме с топли ръце.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>