Вълшебни ръкавици за количка Handies®

Handies® са вълшебни ръкавици за количка. Изключително качествен продукт, създаден с вдъхновение и едновременно с това безкрайно полезен. Оригиналът е дело на г-жа Мерле – съпругата на основателя на RED CASTLE. Нали не се учудвате, че са създадени от жена?

Тези ръкавици за количка са за безстрашните любители на зимните разходки. Вече доста фирми започнаха производството на подобни, но оригиналът си остава един – Handies®!

Само се замислете за колко често ви се налага да махате ръкавиците си, докато бутате количката. Случаите са много – за да потърсите нещо в чантата си чантата си или да отговорите на обаждане по телефона. В крайна сметка, когато ги свалите, се оказва, че сте ги оставили някъде и сте ги загубили. Неприятно нали? Ръкавиците Handies са незаменим зимен аксесоар. Те са с мека подплата от полар и предпазват от влага. Лесно се поставят на всички видове колички или дръжки (двойни и единични) и ще са винаги готови за употреба – просто пъхате ръцете си в тях! Размерът е подходящ, както за мъжки, така и за женски ръце.

Сред досегашните притежатели има една многодетна майка-скиорка от Сандански – тя е разширила обхвата на употреба на ръкавиците – ползва ги И за ски-щеките – така се справя лесно в моментите, когато децата имат нужда от светкавична помощ на ски пистата.

Винаги, когато навън е сковал студ и мраз, с ръкавиците HANDIES, закачени за количката винаги сме с топли ръце.