Бебешка пелена Miracle blanket

Има ли Вашето новородено дете проблеми със съня? Плаче ли без видима причина или го мъчат колики? Повиването на бебето в тази пелена е може би отговорът, който търсите.

Чрез Miracle blanket ™, компанията Red Castle модернизира едновремешната практика на нашите баби да повиват бебето в голямо парче плат, за да го успокоят и да го накарат да се почувства сигурно. Увито така, бебето се чувства защитено и спокойно. Също така се адаптира лесно към новия заобикалящ го свят.

Може да го ползвате за повиване по време на сън, през топлите месеци (когато можете да оставяте краката на бебето отвити) или през зимните (когато ръцете му ще са близо до тялото). По този начин изчезва стряскането от неотминалите все още архаични рефлекси (рязкото рязтваряне на ръцете, рефлекса на Моро и др.). Вашето дете ще спи по-спокойно и по-дълго, а когато се буди, то няма да е с плач или стрес.

Лекият натиск, упражняван от пелената Miracle blanket ™ върху корема, успокоява бебето и редуцира ефекта на неприятните колики. Родителите споделят, че пелената е едно истинско чудо.

Пелената Miracle blanket ™ може да бъде ползвана от раждането, до около 14-та седмица на Вашето новородено.