Red Castle - с грижа към детския комфорт

Над 25 години запазената марка на Red Castle e съчетаването на практичност, удобство и стил в производството на стоки за детския комфорт. Произведените във Франция пелени, хавлии, спални чували и облекла, освен че са елегантни и удобни, дават свобода за движение на бебето. Практичните продукти, като кърмаческа възглавница или колички са в помощ на родителите по време на бременността и след раждането.

COCOONABABY® - комфорт след раждането

В продължение на дълги години, френски неонатолози и педиатри, в сътрудничество с кинезитерапевти и рехабилитатори, разработват и ползват в ежедневната си работа с новородени този продукт, усъвършенствайки го за доброто на бебето.

COCOONaBABY® е едно впечатляващо творение, което ще помогне на новороденото да се адаптира безболезнено към новия живот след появата си на бял свят. Едва родено, Вашето бебе ще попадне във вихъра на непознати и трудни ситуации. Изработен от екологични и естествени материали (100% органичен памук, много мека тъкан Fleur de Coton® и 2 слоя 100% кашмир), той гарантира ненадминато ниво на комфорт за бебето.

През 1980 година в първоначалния си вид COCOONaBABY® е прилаган изключително и само при преждевременно родени бебета. В последствие започва използването му при всички новородени, като едновременно с това са разработени решения за кувьози.