YOYO connect – двойна количка

YOYO connect е новият аксесоар за количките BABYZEN YOYO². Само с едно щракване вече имате двойна количка за своите деца. Всеки родител може да избира между пет различни комбинации.

За поставяне на бебешко кошче към YOYO connect е необходим допълнителен аксесоар, който не е част от пакета.

Аксесоарът е все толкова практичен и компактен, колкото останалите продукти на BABYZEN. YOYO² и YOYO connect улесняват ежедневните ви дейности. Те са леки, маневрени и се побират навсякъде. Със своята ширина от 44 см. лесно преминават през всяка врата. Достъпът и до двете седалки е максимално удобен, а местата са с оптимална сигурност. Двойната количка е подходяща за деца до 22 кг.

Когато е сгънат аксесоарът може да бъде закачен към задната част на YOYO². Едва ли ще намерите друга толкова компактна количка за две деца. И тук се залага на същия патентован механизъм за сгъване. В компактно състояние размерът е 52 x 44 x 24 cm, а теглото му е 6.2 кг. Това означава, че можете да я вземете със себе си като ръчен багаж при пътуване с повечето авиокомпании. Все пак е препоръчително да се запознаете с техните ограничения преди полет. YOYO connect също така е съвместим с част от аксесоарите за YOYO².

Важно е да отбележим, че аксесоарът не може да се използва самостоятелно без наличие на количка YOYO². Също така няма възможност за закачане на втори YOYO connect към първия. Вижте повече за аксесоара в следващото видео.