BABYZEN YOYO в България

Казвам се Babyzen Yoyo и ще ми бъде приятно да се запознаем! Създадена съм с любов, за удобството на дедето! Имам и „малка сестра“ – BABYZEN YOYO+ за новородени! Практична, лека, широка и удобна за детето Ви, удобна и за Вас! Аз съм Вашата количка!

Babyzen Yoyo е една дълго чакана революция. Идеалната количка за родители от града и фантастична за пътуващите! YOYO е новото име за мобилността. Радваме се, че вече се произвеждат копия, наподобяващи начина на сгъване и линията на дизайна, но копията не могат да достигнат нивото на оригинала!

Аз съм и най-компактната количка, създавана досега – СРАВНЕТЕ С РАЗМЕРИТЕ НА ДРУГИТЕ СЪЩЕСТВУВАЩИ (52 х 44 х 18 см в сгънато състояние или колкото една голяма чанта за компютър). Сгъвам се и се разгъвам за ЕДНА секунда с ЕДНА ръка!

Аз съм първата количка в света, чиито размери са в пълно съответствие с препоръките за допускания на борда на самолет кабинен багаж. Можете да ме поставите също зад Вашата седалка в автомобила, в нишата за багаж във влака, просто навсякъде. Теглото ми от 5,8 кг е просто невероятно постижение – няма еквивалент в класа на компактните и елегантни колички.

Съществувам и в модел YOYO 0+ за новородени, който се трансформира след 6-тия месец на детето в седящия модел 6+!

BABYZEN YOYO 6+ е подходяща за ползване след навършване на 6-месечна възраст на Вашето дете, до достигане на тегло от 15 кг. Тя е широка и удобна, красива, компактна! Сгъната (можете да я сгънете с една ръка, ако държите детето си с другата) е с размери 52 х 44 х 18 сантиметра). Първата количка в света, която пътува с Вас в самолета като ръчен багаж! Изключително меко вози, дори по неравни терени (особено както са родните ни тротоари). Текстилните части изцяло се свалят за почистване и изпиране. Впечатляващо ниско тегло – 5,800 кг, можете да я носите на рамо чрез прикачената текстилна дръжка.

Внимание: Ред пойнт България ЕООД е единствен официален вносител за България.

В случай, че имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас – ще Ви предоставим пълна информация къде можете да се запознаете отблизо с Вашата количка!

Количките YOYO+ са заменени от новата версия BABYZEN YOYO2.